“GELETTERD”

3D wandteksten naar uw wensen!

Dé manier om lege wanden te transformeren tot een inspirerend onderdeel van uw werkomgeving is de toepassing van “GELETTERD”  wandteksten!

Op de foto’s ziet u ons ontwerp voor het stadhuis van de gemeente Alphen aan den Rijn waar de grondwet op een gedistingeerde maar duidelijk aanwezige wijze de centrale hal van het stadhuis siert. Een prachtige manier om elke bezoeker en medewerker kennis te laten nemen van deze mooie tekst.

Op dezelfde wijze maken we ook voor gedichten, literaire teksten, motiverende teksten of slogans specifieke ontwerpen.

Het mooie is dat de letters in 3D worden uitgevoerd en op afstand van het wandoppervlak worden aangebracht. Hierdoor ontstaat een subtiel ruimtelijk beeld. Bij het voorbeeldproject zijn er laser gesneden figuurtjes aan toegevoegd, wat het geheel extra interessant maakt van dichtbij. De mogelijkheden zijn eindeloos. Zowel qua lettergrootte, lettertype, kleur en detaillering kunnen we alle kanten op.

Heeft u een of meerdere lege wanden in uw pand? En heeft u interesse om hier een inspirerende tekst – kort of lang – in uw eigen stijl voor te laten maken? Neem dan contact met ons op! We maken graag een vrijblijvende offerte inclusief ontwerp én uitvoering.

U kunt ons bereiken op 0655302924 of stuur een mail naar info@casperschwarz.com