IG&H consultance&interim en ‘Het Nieuwe Werken’: een perfect match! C4ID interieurarchitecten heeft in nauwe samenwerking met deze inspirerende opdrachtgever een totaal nieuw inrichtingsconcept ontwikkelt, gebaseerd op de uitgangspunten van HNW, maar met een doortastend gevoel voor comfort, menselijkheid en functionaliteit. De drie verdiepingen van het nieuwe pand te Papendorp, welke door een grote centrale vide met elkaar zijn verbonden, vormen drie zeer royale ‘living rooms’ waar op bijzonder comfortabele wijze kan worden gewerkt, overlegd, gelunched en getraind… het kantoor als leefomgeving. Het is ruim, subtiel kleurrijk en akoestisch gezien een topprestatie… Een voorbeeld voor iedereen die Het Nieuwe Werken wil implementeren.

Alle foto’s van dit project zijn te zien op: https://c4id.nl/portfolio-item/igh-consultinginterim/

Jan van Hasenbroek, Managing partner IG&H:

IG&H heeft C4ID interieurarchitecten opgedragen een interieur ontwerp te ontwikkelen voor onze nieuwe en flexibele werkomgeving. Onze specifieke wens was om een studio te vinden die in staat is om in een team setting te werken, met ons en alle betrokken adviseurs. Terugkijkend op het geslaagde project kunnen we met plezier concluderen dat C4ID zich onderscheid op de volgende wijzen:

– 3d presentaties met state of the art software waardoor we een realistisch inzicht kregen met betrekking tot de ‘look&feel’ van ideeën en ontwerpen.

– Gedurende het hele project steeds de juiste balans te vinden tussen ‘expert rol en adviseur’ versus onze eigen sterke meningen en afwijkende ideeën. ‘We wanted to sail a different race’. Het was echt teamwork, we voelden ons als één team. Veel architecten lijken heel gevoelig voor andere meningen, maar de C4ID architecten begrepen dat dit project niet over hun ego en ideeën gaat, maar over ons.

– Gedurende het ontwerp proces toonde C4ID een talent voor het spotten van nieuwe meubels en decoratieve elementen, verfrissend, vernieuwend en weg van de gebaande paden.

– In het algemeen: ‘Going the extra mile’, binnen de grenzen van het vastgestelde budget.

C4ID is een compact team, met korte communicatielijnen en een toegwijde eigenaar Casper Schwarz. Casper is echt een professional én een warme persoonlijkheid. Niet gemotiveerd door inkomsten maar door het realiseren van ons baanbrekende office concept wat zal bijdragen aan onze filosofie “to make the difference” voor onze klanten en natuurlijk voor onze medewerkers. Wij zijn er van overtuigd dat Casper en zijn team een uitzonderlijke bijdrage kunnen leveren aan elk nieuw project.