Na ruim 10 jaar leegstand is de entresol vloer van het monumentale pand aan de Blaak te Rotterdam eindelijk omgetoverd tot een warm en uitnodigend ontmoetingsplein. PLP had de bovenliggende kantoorverdiepingen al in gebruik, nu is hun kantoor een compleet geheel. De entresol is tevens de vloer van het kenmerkende atrium. Met diverse zitgelegenheden, een koffiebar en 7 meter hoge bomen is een waar ontmoetingsplein ontstaan, wat tevens dienst doet als wacht- en ontvangstruimte voor de clienten van PLP.

Aan weerszijden van dit plein zijn de vergader- en spreekkamers gesitueerd, welke ondanks een relatief laag plafond bijzonder confortabel zijn ingericht. Om dit alles vanaf de hoofdentree te ontsluiten is een nieuwe vide gecreƫerd waar een elegante trap de bezoekers naar de receptie leidt. Op de tweede verdieping, waar voorheen de receptie was gesitueerd is een royale boardroom geprojecteerd.

Projectmanagement: IPMMC

Fotografie: Roos Aldershoff

De volledige fotoset van dit project is te zien op de volgende pagina: https://c4id.nl/portfolio-item/ploum-lodder-princen/

Omschrijving

Onderstand een sfeercollage: